Translate

Seneste status

Med 21 timer tilbage til Sjælland Rundt 2018 officielt skydes af, er der i skrivende stund 55 både tilbage på vandet som vi venter på med spænding. 37 både er udgået - primært p.g.a. manglende vind omkring Stevns og Møn. Der er kun et uheldigt tilfælde - en tysk H-båd måtte torsdag nat opgive sejladsen med knækket mast. Der har idag, lørdag d. 30. juni, været præmieuddeling for de afsluttede løb, eller løb, hvor man med sikkerhed kunne sige, at de resternede både ikke kan påvirke resultatet. Nu venter vi spændt på de sidste så vi kan lave en endelige opgørelse over alle løbene og få delt de sidste præmier ud. Der er også en del sponsorgaver som vil blive trukket lod om blandt alle gennemførte både. Så der er god grund til at gennemfører sejladsen. På hjemmesiden kan I følge med i de foreløbige - og endelige resultater. Der er delt flotte præmier ud i år. Helsingør Sejlklub vil i den forbindelse rette en stor tak til Kronborg Marine Pro Shop og Palby Marine for alle de mange gavekort del er i puljen, Lopolight for de fine og energibesparende lanterner, Klarlund for det flotte SR18 ur, Elvtrøm Sails for gavekort til køb af nye sejl, M/S Musset for Søfart for berigelse af vores skibsfarende histore i form af gavekort og fine tasker, Bådmagasinet for elektronisk adgang til spændende og inspirerende artikler i et år, og sidst men ikke mindst, Servicefirmaet Renell for bidrag til driften af vores fartøjer så vi kan komme på vandet og dømme. 

Vejrforholdene må siges at have været perfekt - der er ihvertfald gode tilbagemeldinger fra alle de glade sejlere der er kommet i mål. Nuvel, 37 sejlere manglede enten vind, eller lidt mere vand under kølen, men alt ialt har forholdene været gunstige. Det håber vi giver appetit på at sejle med rundt igen næste år. 

Vi opdaterer løbende hjemmesiden og Facebook mellem alle måltagningerne - med 164 både er der jo trods alt lidt at se til.

Fortsat god vind til de af Jer der stadig er på vandet - vi glæder os til at tage imod Jer.